Darka dhe ushqimi

Paragjella

Proshutë, Sallamë, Djathë, Kaqkavall, Tranguj, Domate, Marull

Paragjella dhe sallatat e kombinuara shërbehen në pjata ovale

Darka

Pleskavice, mish viqi, file pule, oriz me sos

Pijet

Coca Cola, Schweppes, Fanta, Ujë natyral Ujë i gazuar, leng mollë, leng pjeshkë leng dredhez, leng vishnje, leng dardhë 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by 3A Technology Services. Proudly created with Wix.com